BIO 90% Mungóbab tartalmú orsó tészta - 250g Govinda
Gyártó: | Govinda Natur GmbH |
Cikkszám: | H169 |
Kiszerelés: 250 g |
Leírás és Paraméterek
A Govinda fehérjében gazdag bio, vegán tésztája 90% mungóbab tartalommal! Vegetáriánusok, gluténérzékenyek, laktózérzékenyek és a tudatos táplálkozás hívei számára, rostokban és omega-3 zsírsavakban gazdag orsó tészta.
A bio orsó tésztánk a legfinomabb mungóbab lisztből és aranysárga lenmagból készült. A zöld szín, a testes íz az értékes növényi fehérje mind-mind élménnyé varázsolja az étkezést.
A Goodel tészták gyorsan elkészíthetők, továbbá a tészták különlegessége az összetevők kiválasztásában és a szárítás módjában rejlik. Az iparilag előállított tésztákat 130° C-on szárítják. A Goodel tésztái azonban legfeljebb 42°C-on szárított, így az értékes összetevők megmaradnak. A gyártás során nem használnak asztali sót.
A tészta gluténmentes, rostokban- és értékes növényi fehérjékben gazdag.
Elkészítés: Forrásban lévő enyhén sós vízben 9 percig főzze, majd a főtt tésztát öblítse le hideg vízzel. A víz habzása természetes!
Ne lépje túl a főzési időt!
Tipp! Próbálja ki Mungóbabos tésztasalátánk mangóval és papayával !
Összetevők: 90% mungóbab liszt *, aranysárga lenmag *
* ellenőrzött biogazdálkodásból
Kiszerelés:250 g
Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen
Allergén információ: nyomokban tartalmazhat dióféléket, szezámmagot, szóját
Gyártja: Govinda Natur GmbH-Németország
Mungóbab tészta ár: 750 Ft
Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1456 kJ / 348 kcal |
zsír | 5,3 g |
ebből telített zsírsavak | 0,6 g |
szénhidrátok | 47,2 g |
ebből a cukor | 4,8 g |
rost | 17,8 g |
fehérje | 23,1 g |
só # | 0,01 g |
A # a természetben előforduló nátrium
RO-ECO-007
EU/Nem-EU-Mezőgazdaság