Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Coppola Industria Alimentare Srl

Coppola Foods – egy innovatív vállalat

„A JÓ ÉTEL JOBBAN KÉSZÍTÉSE”

A Coppola Foods egy negyedik generációs családi vállalkozás, amely nagy múlttal rendelkezik az élelmiszeripari termékek gyártásában és értékesítésében. Története 1903-ig nyúlik vissza a dél-olaszországi Salernóban.

Termékeik egészségesek, etikus forrásból származnak, és nem tartalmaznak GMO-összetevőket. Gyártási folyamatuk biztonságos, környezettudatos és teljes mértékben nyomonkövethető, míg csomagolási megoldásaik innovatívak és fenntarthatóak. Olyan megoldásokon dolgoznak, amelyek elősegítik a felhasznált csomagolás csökkentését és fenntarthatóságát.

Tisztában vannak vele, hogy az elfogyasztott élelmiszerek hatással vannak a fogyasztók és bolygónk egészségére, ezért céljuk, hogy jobb élelmiszerminőséget biztosítsanak mindenki számára.

Az élelmiszer-, víz-, föld- és energiapazarlás mindannyiunkat megfoszt létfontosságú erőforrásainktól. A Coppola Foods elkötelezett a hatékonyság mellett az ellátási lánc minden szakaszában. Gyártási folyamataikat, készletgazdálkodásukat, valamint csomagolási megoldásaikat folyamatosan újraoptimalizálják, ami hatékonyan csomagolt élelmiszereket eredményez, természetesen hosszabb eltarthatósággal.

Innovatív élelmiszeripari vállalatként folyamatosan arra törekednek, hogy a jó ételeket jobbá tegyék. Jó azt jelenti, hogy tápláló, fenntartható és kiváló ízű. Jobb azt jelenti, hogy minőségi, egészséges és etikus eredetű összetevőket használnak. Eközben biztonságos, környezettudatos és teljes mértékben nyomon követhető gyártási folyamatokat, innovatív és fenntartható csomagolási megoldásokat, valamint megkülönböztető, átlátható és informatív címkézést alkalmaznak.

"Coppola Foods: Ez az innovatív, olasz élelmiszeripari vállalat nemcsak számos élelmiszeripari díjat nyert el, hanem sikeres is, mivel a méltányosságra és a vásárlókkal, partnerekkel és közösségekkel szembeni felelősségre helyezi a hangsúlyt." (Financial Times FT Future 100 UK – 2018 A társadalomra vagy iparágukra hatást gyakorló vállalatok listája)

Rendezés:
Nézet: