Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Govinda Natur GmbH

2018-ban a Govinda büszkén tekinthet vissza immár három évtizedes sikertörténetére: a Govinda Natur GmbH közel harminc éve gyártja Németországban innovatív és természetes, natur élelmiszereit, köztük a vegán gyümölcsös finomságokat, valamint a természetesen édes földimandulából készített termékeit.

Alapítása óta a Govinda erőssége az innovatív, bio termékeiben rejlik, amely termékek megfelelnek a mai kor trendjeinek, így a Govinda jelentősen hozzájárul a bio élelmiszeripar fejlődéséhez.

A Govinda egyúttal holisztikus életstílust is jelent, a Govinda számára kiemelten fontos a természethez való közelség, a természetesség, mottója: "édes és egészséges". Termékeik nemcsak kulináris élvezeteket nyújtanak, hanem egyfajta társadalmi elkötelezettséget is jelentenek, termékeik sok energiával és szeretettel kézi munkával készülnek a két németországi üzemükben.

A Govinda üzemeiben régi, szorgalmas és jól képzett munkatársak állítják elő a termékeket, készítik-gyúrják a golyókat és csomagolják a termékeket. Gördülékeny és konstruktív együttműködésben dolgoznak, így biztosítva a lehető legmagasabb minőségű termékek előállítását. Ez a fajta elkötelezettség áthatja a teljes vállatot, így biztosítva teret az újabb és újabb innovatív termékek kigondolásának és megalkotásának. 

Kóstolja meg a Govinda innovatív, egészséges bio, vegán termékeit, és csatlakozzon Ön is a Govinda táborához!

Rendezés:
Nézet: