Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Govinda Protein Chunks - Húshelyettesítő fehérje pehely bio borsófehérje- és lóbab fehérje granulátum

Ár:
1.370 Ft
Gyártó: Govinda Natur GmbH
Cikkszám: H519
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. október 22.

Kiszerelés: 125 g
Egységár: 10,8 Ft/g

Felhasználás: hús, vagy hal hús alternatíva,
sütéshez és főzéshez
53% fehérje tartalom
bio, vegán,
gluténmentes,

szójamentes

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Govinda Húshelyettesítő fehérje pehely bio borsófehérje- és lóbab fehérje granulátum

Vegán/Vegetáriánus húspótló......................Hús alternatíva.


Fehérje pelyhünk borsóból és lóbabból készült húspótló.

A tökéletes hal és húspótló, magas fehérje tartalma miatt! (53%)

A hús, vagy hal ételeket ezentúl helyettesítheted növényi fehérjéből készült termékünkkel!

Nem kell lemondanod a régi ízekről!

Hús, vagy hal alternatívánk semleges ízű, ezért ízlés szerint fűszerezhető.

Szeretnéd felidézni a halételek ízét?
Ennél egy vegán tejszínes-szószos "lazacos" széles metéltet, vagy egy szaftos "lazacos" pizzát, vagy akár egy mediterrán tenger gyümölcsei paella-tt? 

A fehérje pelyheinkkel és néhány algalappal a legjobb vegán halételeket varázsolhatod a tányérra!

Nem kell mást tenned, csak a fehérje pelyheket áztasd be 30 percre hideg vízbe egy pár algalappal, és egy csipet sóval.

Íze
: semleges, állaga hasonló a húséhoz
Használata: húspótlóként, hús helyett, halhús helyett, sütéshez és főzéshez


TIPP!   Rövidebb változat: 10 percig főzzük egy edényben, vagy öntsünk rá forró vizet és 20 percig áztassuk

Összetevők: 79,8% borsó fehérje koncentrátum*, 19% lóbab fehérje koncentrátum*, só
*bio gazdálkodásból

Kiszerelés: 125 g

Recept javaslat:

TIPP!  Vegán "tonhalas" pizza feltét:

50 g Govinda Hús, hal hús helyettesítő granulátum pelyhek bio borsófehérjéből és lóbab fehérjéből
2 db hagyma
2-3 db nagy algalap
1 ek cékla lé 
1/2 citrom leve
150 g reszelt vegán sajt , (sörélesztőpehely)

Elkészítés: Tegyük 30 percre hideg vízbe egy csipet sóval az algalapokkal és a cékla levével a fehérje pehely koncentrátumot. 30 perc múlva csepegtessük le a megpuhult céklalével megszínezett hal helyettesítő fehérje pelyheket, az algalevelet távolítsuk el. Keverjük össze a fehérje pelyheket a fél citrom levéve, majd egyenletesen kenjük szét a pizzatésztán, majd szórjuk rá a hagymakarikákat és a vegán sajtot (sörélesztőt). Majd süssük meg a pizzát.

Gyártja: Govinda Natur GmbH - Németország

Tápérték

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1428 kJ / 339 kcal 
zsír 4,1 g
ebből telített zsírsavak 0,9 g
szénhidrátok 15,0 g
ebből a cukor 2,9 g
rost 15,0 g
fehérje 53,0 g
só  1,2 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!