Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vörös lencsés lupin penne tészta receptek

Vörös lencsés lupin penne tészta

paradicsommal és bazsalikommal
2 személyre


Fotó: Govinda Natur GmbH.

Hozzávalók:

125 g Govinda Goodel Vörös lencsés lupin penne tészta
2 evőkanál olívaolaj (1 ek. a páchoz, 1 ek. a sütéshez)
4-5 evőkanál rizsecet (kb. 2 ek. sav 60 g-onként)
350 g színes válogatott paradicsom
50 g rukkola
1 csomag tofu (fermentált)
friss bazsalikomlevelek, só, bors

1. Készítse el a penne tésztát a tasakon lévő utasítás szerint, szűrje le, majd öblítse le hideg vízzel, majd forgassa át olívaolajban és rizsecetben.
2. Mossa meg a rukkolát és a paradicsomokat, majd vágja félbe, vagy negyedekbe, majd kockázza fel a tofut. 
3. Forrósítson fel olívaolajat egy serpenyőben és rövid ideig pirítsa meg a paradicsomot.
4. Vegye le a tűzről, tegye bele a tésztát, a tofut és a rukkolát. Forgassa össze, majd tálalja! 
Ízlés szerint sózza, borsozza, szórja meg bazsalikom levéllel.
Jó étvágyat!


Vörös lencsés lupin penne tészta

sütőtökkel és brokkolival
2 személyre


Fotó: Govinda Natur GmbH.

Hozzávalók:

125 g Govinda Goodel Vörös lencsés lupin penne tészta
1 teáskanál Ume Su ázsiai fűszeres ecet
2 és fél evőkanál Genmai Su (ázsiai rizs ecet)
3 evőkanál olívaolaj (2 ek. a tésztához, 1 ek. a sütéshez)
1 evőkanál kókusz pehely, reszelék
2 evőkanál Govinda Bio Kókuszolaj
150 ml víz
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál Govinda Bio Kurkuma lé
200 ml kókusztej
400 g Hokkaido tök
200 g brokkoli
1 db gyömbér (kb. 2.cm)
1 chili paprika
1 fej kisebb méretű vöröshagma
1 gerezd fokhagyma
2 teáskanál római köménymag
só és bors

1. Készítse el a penne tésztát a tasakon lévő utasítás szerint, szűrje le, majd öblítse le hideg vízzel, majd forgassa a tésztát az olívaolajban és az ázsiai Ume Su és Genmai Su ecetekkel és a kókusz pehellyel. Marinálja (élelmiszerek elkészítés előtti pácolása).
2. Pucolja meg a fokhagymát, a hagymát, a gyömbért, majd vágja apróra.Karikázza fel a chilit.
3. Magozza ki a tököt, majd kockázza fel.
4. A brokkolit szedje rózsáira.
5. Kb. 20 percig főzze/párolja meg a tököt a római köménnyel a 150 ml vízben, a párolási idő vége felé adja hozzá a brokkolit is, párolja együtt még egy kis ideig. Ha elkészültek tegye őket egy tálba. 
6. Hevítsen Govinda Bio kókuszolajat és olívaolajat egy serpenyőben, adja hozzá a fokhagymát, a hagymát, a gyömbért és a chilit.
7. Keverje össze a balzsam ecetet a Govinda Kurkuma lét, és a kókusztejet, majd adja hozzá a zöldségeket. Keverje össze a tésztával, öntse le az olajos fűszerekkel, majd tálalja.
Jó étvágyat!


A receptekhez használt termék: